seslendirme

Santral Anons ve Santral Anons Müzikleri

Blog Haberlere Geri Dön
Santral Anons Seslendirmesi Toplam okuma süresi 2 dakika.

Santral Anons ve Santral Anons Müzikleri

Santral Anons Seslendirme

Santral Anons ve Müzikleri

Firmanızın gülen yüzü sizi arayan müşterilerinizin, telefon operatörünüzün sıcak anonsu öncesinde santral anons ve santral anons müziğiniz ile başlar. Günümüz teknoloji çağında, firmalar birbirinden farklı markalar olmak üzere pek çok santral anons sistemi kullanmaktadır. Santral Anons neden önemlidir ve neden profesyonel bir ekip tarafından hazırlanmalıdır? 1999 yılından beridir bu sektörde olan My Prodüksiyon, kadrosundaki tiyatro, radyo ve televizyon dünyasından tanınan ve güven veren sesler ile bu sektörün lideri konumundadır. My Prodüksiyon ekibinin yıllardır süren deneyimi ve geliştirdiği özel codec sistemi ile santral anonslarınızda en iyi sonucu alırsınız. Bu nedenle firmanızın gülümseyen yüzü santral anons ve santral anonsu müzikleri önemlidir; işte bu nedenle gelin sizi de gülümseyen müşterilerimiz kategorisine dahil edelim.

İngilizce, Almanca, Fransızca, Arapça, Rusca, Farsca, Azerice, Kürtçe santral anons başta olmak üzere tam 63 dilde sadece iyi bilinen ve tanınan seslendirme ekibimizle sizi santral anonsunda en iyi yere taşımak için sizleri bekliyoruz. Kullandığımız 10 hatlı dijital ip santralimiz bu işte ne kadar iyi olduğumuzun bir göstergesidir. Sadece bankaların sahip olduğu IVR santralimizi arayın hem ses kalitesine birinci elden tanık olun, hem sorularınız varsa sizlere satış temsilcisi arkadaşlarımız yardımcı olsunlar.

Dünyanın yalnızca en iyi bilinen sesleriyle ve üstelik 63 dilde, Santral Anons Seslendirme!

Santral Anonsu Seslendirmesi sadece iyi tanınan ve bilinen bir sesin, düzgün Türkçesi ve anonsları değil aynı zamanda iyi planlanmış ve ustaca bu anonsa eşlik eden müzikle de bir bütündür. My Prodüksiyon bekletme anında müşterilerinize dilerseniz size özel bestelenen bir müzik, dilerseniz firmanızın zaten var olan jingle’ını kullanabilir ve bu müzikler üzerine firmanızın duyuru, kampanya ve haberlerinden müşterilerinizin haberdar olmasını sağlar. Profesyonel Santral Anons çözümlerimizden yararlanmak için hiç vakit kaybetmeyin ve tüm Türkiye’nin irili ufaklı bir çok markasının yaptığı gibi bizi arayın…

Telefon numaramız 0850 500 00 20 profesyonel santral anonsu size bir telefon kadar yakın. Görüşmek üzere 🙂

Bu gönderiyi paylaş

Blog Haber geri dön

Santral Anons

Santral Seslendirme

IVR Seslendirme

İngilizce Seslendirme

Almanca Seslendirme

Fransızca Seslendirme

Ses Bankası